Ağırlıklı Erzurum Yöresi Hayvanlarının Sütünden Üretimi Yapılan Doğal Kremanın ISO 22000 Gıda Güvenliği Standardına Sahip Fabrikamızda Yayıklama İşlemine Tabi Tutulmasıyla Tereyağı Üretiminin En Önemli Aşaması gerçekleştirilir. Bu Aşamada Yayık Altı Suyunun Tereyağından Tamamen Uzaklaştırılması Sağlanır. Daha Sonra Tereyağının Yıkanması İşlemine Geçilir. Tereyağı En Az Üç Kere Yıkama İşleminden Geçirilir. Yıkama Sonrası Kendine Has Görüntüsü ve Kokusuna Kavuşan Tereyağı Dinlendirme İşleminden Sonra Paketlenir ve Satışa Sunulur.
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.